www.lbnforum.serbianforum.info
Registrujte se brzo i besplatno !!!

Ljubavni Horoskop

Ići dole

Ljubavni Horoskop

Počalji od Stif taj Pon Apr 18, 2011 10:19 am

LJUBAVNI HOROSKOP

Ovan - Ljubavni horoskop
16.03. - 31.03.2011.

Vaše vrline sigurno će doći do izražaja. Bit će vam lijepo jer ćete imati priliku pokazati se u najboljem svijetlu. Ukoliko ste u vezi, prevladavat će opušteno ozračje i prijateljski stav između vas i partnera. Ukoliko ste još sami, svakako ćete biti primijećeni i mnogi će moći reći da im se činite pravim izborom za osobu koja predstavlja ideal.

Bik - Ljubavni horoskop
16.03. - 31.03.2011.

Sve do 28.3. imat ćete prosječne ili ispodprosječne osobne odnose. Nepovoljna Venera neće vam davati priliku da se razmašete u ljubavi, ali ćete sve praznine nadoknađivati svojom maštom. Nakon 28.3. stvari kreću na bolje, postajete opušteniji i vaša očekivanja vas više nimalo ne opterećuju. Dolazi do poboljšanja.

Blizanci - Ljubavni horoskop
16.03. - 31.03.2011.

Držat ćete se svojih ideja koje ćete spretno izmjenjivati s voljenom osobom. Period je vrlo povoljan za duge razgovore, različite teme, intelektualna razmatranja koja vi toliko volite i kroz koja uspijevate spojiti ugodno s korisnim. Mnogi će istinski uživati, a oni koji su još sami preko sličnih situacija produbljivat će svoje odnose.

Rak - Ljubavni horoskop
16.03. - 31.03.2011.

Napetosti iz sfere posla i karijere rješavat ćete fokusiranjem na intenzivniji erotski život. Mnogi će se prazniti kroz seks. Uspjet ćete pokazati svoje umijeće na tom polju, ali to ne znači da ćete se riješiti svih frustracija koje dolaze iz drugih područja života. Oni koji još traže srodnu dušu postat će vrlo zahtjevni.

Lav - Ljubavni horoskop
16.03. - 31.03.2011.

Opoziciona Venera neće vam davati mnogo prostora da se razmašete u ljubavnom životu. Za mnoge će se nastaviti vrijeme ljubavnih inventura kad će više razmišljati, a manje djelovati. Ipak, nakon 28.3. dolazi do poboljšanja. Neće to odmah biti bajka, ali primijetit ćete da se okolnosti polako okreću u vašu korist. Utoliko ćete biti i sretniji.

Devica - Ljubavni horoskop
16.03. - 31.03.2011.

Tokom cijelog ovog perioda držat ćete se svoje omiljene tvrdnje da sreću čine stvari male. Ako ste u vezi, uživat ćete u svakodnevnici i gledati da usrećite partnera bivajući mu na usluzi. Manje provokacije nemojte uzimati k srcu. Ono što imate učvrstite, jer nakon 28.3. ojačat će samo čežnje, a konkretne nježnosti će se malo prorijediti.

Vaga - Ljubavni horoskop
16.03. - 31.03.2011.

Pozivi za zabave i izlaske u vama će izazivati ugodu, ali o svemu tome glavnu riječ vodit će vaša najdraža osoba. Kako se njoj bude dalo, tako će i biti. Nećete mnogo moći utjecati na nju, nego će vam preostati jedino da prihvatite njen stav. Ponekad ćete zbog toga biti frustrirani, ali s druge strane i sretni što joj možete udovoljiti.

Škorpion - Ljubavni horoskop
16.03. - 31.03.2011.

Vaša ljubavne ambicije neće biti male, ali okolnosti će vas stalno navoditi da brinete ili o obitelji ili o poslu, tako da će vam za vrijeme udvoje ostajati malo vremena. Zbog toga će se i privatni odnosi malo ohladiti, ali samo do 28.3. Nakon tog datuma sve opet oživljava, više izlazite i sretniji ste. Samci sve lakše nalaze ljubav.

Strelac - Ljubavni horoskop
16.03. - 31.03.2011.

Vjerojatno ćete intenzivno izlaziti i zabavljati se do krajnjih granica. Neki će se možda i zaljubiti, a to da ćete plijeniti pažnju, izvjesno je. Oni koji imaju djecu, posvećivat će im maksimalnu pažnju. Oni koji još traže srodnu dušu mogli bi je naći iznenada i osjećati se kao da su doibli na lutriji. Otvorite se i uživajte, a stres zanemarite.

Jarac - Ljubavni horoskop
16.03. - 31.03.2011.

Vrijeme pred vama bit će uglavnom povoljno za ljubav. Mnogi će učvrstiti osobne odnose, a oni koji su još sami imat će dovoljno samopouzdanja da pristupe osobi do koje im je stalo. Izazovi će dolaziti iz vašeg obiteljskog kruga gdje ćete rješavati neke stvari, pa će vas to povremeno odvraćati od vremena provedenog udvoje.

Vodolija - Ljubavni horoskop
16.03. - 31.03.2011.

Bit ćete i privlačni i provokativni u isto vrijeme. U svakom slučaju ne sjedite doma, nego izlazite van kad god možete, a pogotovo ako ste još sami. Venera je u vašem znaku do 28.3. i možete mnogo više nego inače. Nakon tog datuma i dalje će vam biti dobro, ali možda malo manje intenzivno. Veze će se razvijati u pravcu kvalitete.

Ribe - Ljubavni horoskop
16.03. - 31.03.2011.

Bit ćete skloni pobrkati maštu i stvarnost što za vas nije čudno. Ipak, ovaj put sve bi se moglo pomiješati i s jednom crtom agresivnosti, pa se potrudite da sse kontrolirate na vrijeme. Nakon 28.3. Venera tranzitira vaš znak i donijet će vam poboljšanje ljubavnih prilika, ljepši izgled, bolje ljubavno raspoloženje i veću sposobnost uživanja.

avatar
Stif
Admin

Broj poruka : 817
Lokacija : Prokuplje
Datum upisa : 18.04.2011
Points : 4891
Reputation : 1
Godina : 22

http://lbnforum.serbianforum.info

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu