www.lbnforum.serbianforum.info
Registrujte se brzo i besplatno !!!

Godišnji Horoskop za 2011

Ići dole

Godišnji Horoskop za 2011

Počalji od Stif taj Pon Apr 18, 2011 10:26 am

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2011.

OVAN (21.III-20.IV)

Jupiter 23. 01. 2011. ulazi u vaš znak. Po tom detalju, poslovno će ovo biti veoma aktivna i uspešna godina. Boravak Saturna u vama opozicionom znaku Vage kao i loš ugao koji pravi Pluton iz znaka Jarca ukazuje da će u prvoj polovini godine a naglašeno do polovine aprila, biti rešavanja zaostalih problema i još ponekih poteškoća mahom zakonske prirode i problema vezanih za karijeru. Februar će vam doneti najviše povoljnosti i tada očekujte povećanu mogućnost da zaradite. Očekuje vas puno promena i novina i ne zanemarujte nikog i ništa kada je sklapanje bilo kakve vrste posla u pitanju. Ulazak Urana 12.03 u vaš znak stavlja naglasak na to da ćete od tada na najneverovatnijim mestima i u najneobičnijim situacijama sklapati niz poslova pa ne odbacujte olako ništa i nijednu sitnicu. Trošićete mnogo više nego što ste to do sada radili ali će vam se vraćati sve što budete uložili. Naravno uvek dovoljno uvećano u srazmeri uloženog. Nikako nemojte igrati ulogu mučenika i ne pribegavajte izbegavanju posla. U toku letnjih meseci stvari se postavljaju na svoje mesto i kockice se polako slažu svaka na svoje mesto, i realno očekujte veći pomak na više. Nekom je u izgledu novi i kvalitetniji, bolje plaćen posao, nekom napredovanje. Mart i april će biti neka vrsta prelomnog perioda. U drugoj polovini godine od jula ćete se privikavati na nova dešavanja i ne očekujte da će sve ići baš kao podmazano ali napor nije tako težak ako se sve penje i napreduje. Jedino nemojte previše brzo ka visinama na čega će vas i Jupiter i Uran snažno navoditi, jer kao što to pesnik reče, morate znati da sa vrha brda svaka staza vodi niz brdo. Zato vežbajte ili ostanak gore ili vešto spuštanje, da bi vaša ostvarenja bila trajna i kvalitetna.

Polje ljubavi će biti veoma naglašeno i ono što vas sigurno čeka to je avantura za avanturom. Oni koji su u vezama ili braku moraće da nauče jako dobro da balansiraju ako žele da očuvaju postojeće veze dok je slobodnima ovakav tempo samo za pozavideti, čega će i biti u povećim količinama, pa se spletki i intriga naglašeno čuvajte. Mnogim Ovnovima sleduje vraćanje na stare ljubavne veze i obnavljanje nekih veza za koje su mislili da su prošle. Mart, april, i maj biće prekretnica kada ćete rešavati vaš emotivni i ljubavni status i odlučivati se kako i sa kim dalje. Biće puno izazova ali rešenje ćete svakako naći. Jupiter i Saturn kao i Uran i Pluton znače da će u 2011 biti nekom raj nekom kraj. Najbolje prolaze svakako slobodni pripadnici znaka koji mogu lako ljubav koju ostvare do maja već u septembru i oktobru da pretvore u brak. Svakako proleće i leto će biti dinamično i vrlo kreativno. Odmor planirajte u avgustu a nakon odmora i od septembra do nove 2012 počinje na neki način novi krug. U porodici ćete se osećati kao u kavezu i puno će tražiti od vas a to može izazvati mnogo rasprava koje vuku u konflikt posebno vezano za nasledstva. Izbegavajte takve situacije jer će vam porodica biti neophodna podrška kada naiđu oni teži trenuci i periodi. Svakako u globalu gledano odnosi u porodici će se u drugoj polovini godine znatno stabilizovati a mnogima će upravo neko od članova porodice biti znatna moralno finansijska podrška u prilikom započinjanja posla. A u momentima kada vaša energija koja nije baš uvek nepresušna počne da opada, jedinu podršku, lek i spas naćićete upravo među članovima porodice.

I ne morate uvek vi da budete ti koji će da pređu preko brvna. Ponekad je kompromis vredniji od zlata.

BIK (21.IV-20.V)

Saturn u vašem prirodnom šestom polju znači da će 2011 obeležiti posao i poslovna dešavanja. Jupiter će vam biti zaštita u nevolji a Pluton i Neptun naglašavaju da dolazi vaše vreme u budućnosti, ali i 2011 je na tom planu već na određen način vaša godina koju nikako nebi smeli da ne iskoristite. Sve, svaki i najmanji trenutak i svaku i najmanju šansu. Meseci april, maj i jun će biti od najznačajnijih meseci u celoj godini. Planeta Pluton iz znaka Jarca i ulazak Neptuna u znak Riba 04.04. i naročito ulazak Jupitera u vaš znak 04.06. će vam doneti neverovatne preokrete i povoljnosti. Bićete u konstantnoj akciji i mnogi pripadnici znaka će doživeti zlatne trenutke. Strpljenje i diplomatičnost će vam biti neophodni kao i izvesna doza nepoverenja, iz razloga da impulsivnost koju će inicirati Uran iz znaka Ovna nebi donela nevolje. Posebno, što se nalazi u vašem prirodnom polju koje se odnosi na tajne, i sve ono što se dešava iza scene i vaši saradnici će do jula biti raspoloženi da vas koče, ometaju, i vuku u nazad. Dakle među povoljnim prilikama biće i onih koje su na granici legalnog i ispravnog, pa otvorite više nego četvoro očiju. Bitno je da se oslonite i na intuiciju i da joj verujete. Vaše unutrašnje ja će vam prilično jasno ukazati koji su to poslovi u koje ne treba da se petljate. Ovo govorim iz razloga što će biti mnogo akcija i ponuda kada vi jednostavno nećete moći realno da sagledate situaciju. Ako se ipak odlučite da u nekim odsudnim momentima preuzmete rizik onda unapred sagledajte posledice. Leto će biti sa nešto manje tempa i situacija će se znatno smiriti, a vi treba da iskoristite smiraj da se dobro odmorite i saberete misli jer na jesen i na zimu ponovo počinje sve da se zahuktava. Oktobar i sam kraj godine će biti veoma značajni za vašu karijeru kada će mnogi pripadnici znaka dolaziti do boljih položaja i bolje plaćenih radnih mesta. Finansijska situacija će biti stabilna tokom cele godine i nećete imati te vrste problema osim kratkotrajnih kriza koje ne zahtevaju vašu brigu. Ono šta bi trebali da izbacite iz svog života je konzervativan pogled na svet oko sebe i da obnovite i inovirate svoj stav, stil i dosadašnje poimanje života. Tromost vas neće daleko odvesti.

Na polje ljubavi nećete imati poseban uticaj, ili bolje rečeno nikakav. Sve će se dešavati mimo vaše volje. Već na proleće, u aprilu i maju ćete osetiti ta dešavanja jer ćete se zaljubiti mimo volje ali velika verovatnoća u pravu osobu. Radi se o ozbiljnoj vezi sa ozbiljnom osobom. Sa druge strane pokazivaćete i naglašenu sklonost ka avanturama, bili slobodni ili ne, i verovatno se uvek nalaziti u bar dve veze koje idu paralelno. Naravno da mnogi neće izbeći probleme koje sa sobom nose takvi odnosi ali u toku letnjih meseci ćete se ionako sabirati na svim poljima pa ćete i takvu situaciju raščistiti do te mere da ćete avgust verovatno dočekati u stabilnosti. Od septembra se sve normalizuje i do kraja godine vi ćete koračati veoma stabilno, čvrsto i po zemlji. Porodična pitanja takoće dobijaju na značaju od avgusta, kada će početi velika stabilizacija i sazrevanje porodičnih odnosa. Mnogi će rešiti da se skrase i totalno uozbilje. Period ne samo od avgusta već i mnogo dalje treba koristiti samo za rad na kvalitetu i nikako na kvantitetu i treba izbegavati novčane transakcije sa nekretninama.

Veliku stvar u životu ćete napraviti samo jednim potezom. Ako nešto pođe loše presecite odmah. Drugi potez je da izbacite tvrdokorne stavove.

BLIZANCI (21.V-21.VI)

Vaša godina. Šta reći ako vas jedan moćni Jupiter ( vladar vašeg prirodnog sedmog polja, braka i zakona kao i uspeha u javnosti ) štiti iz vašeg prirodnog polja ubiranja plodova truda i kontakata sa većim organizacijama, društvima i sl. i Saturn iz polja ljubavi. Dakle kucajte i otvoriće vam se. A tada, šarm, znanje, brzina...

Situacija na poslovnom nebu je povoljna i to odmah od početka godine. Januar i februar će biti veoma aktivni kada su poslovna dešavanja u pitanju ali treba da se držite nešto pasivnije u tom početnom periodu, odnosno potrebno je da sebi odredite prioritete. Bilo bi uputno da se odlučite ili bar pokušate nešto vama nesvojstveno, a to je da odaberete jedan cilj. Imaćete pregršt planova i ideja ali postoji realna opasnost da se izgubite u šumi i da ne uspete da nađete izlaz. Mart i april su meseci u kojima se stabilizujete i kada je moguće da vam neko na koga ste zaboravili potpuno, ili neko iz vaše prošlosti ponudi rešenje problema i da vas jednostavno izvuče iz krize i usmeri na pravi put. Moguć je i značajan finansijski dobitak u vidu nasledstva ili povoljnog kredita kao i jedno značajno zakonsko rešenje. Nikako ne odbijajte ponudu za pomoć ako se u takvoj poziciji nađete. Finansijski ćete veoma dobro stajati i to će biti jako izraženo već od februara, a od maja nastupa preporod. Finansije vam mogu znatno biti uvećane i u igrama na sreću ili kroz slične vidove zabave, ali i kroz obavljanje poslova koji su usko povezani sa svim vidovima sporta, zabave i razonode. Zato nije zgoreg bar povremeno u toku proleća i leta da se okušate u igrama na sreću. Ne mogu a da ne kažem da će mnogi pripadnici znaka biti totalno zbunjeni i blokirani izvesnim količinama novca koje neće ni slučajno biti male. Ono šta je vaša mana je suviše priče i brbljanja, bilo da ste u problemu, bilo da se radujete. Nemojte to raditi jer za to nema nikakve potrebe. Vi ste posebno u toku 2011 naglašeno sposobni da bez pompe i dramatike prođete periode koji vam predstoje. A suviše priče vam može samo biti na štetu. Čuli ste za ono da neke reči vrede više kad se oćute. U svakom slučaju poslovno, i finansijski ćete dugo pamtiti ovu godinu i gledajte da novac koji vam bude na raspolaganju ulažete u nekretnine ili ulaganje u poslovne projekte. Novac je energija koja teče i protiče zato je ulaganje i obrt bitniji od štednje ove godine, i tako se uz ne impulsivno i pametno delovanje zna i umnožiti, ali ono za crne dane ne treba gubiti iz vida.

Polje ljubavi je potpomognuto planetom Saturn i doneće mnogo lepih dešavanja i pogotovo stabilnosti i stvaranja čvrstih veza i odnosa a Jupiter kao vladar vašeg polja braka i odnosa će iz znaka Ovna uticaće na to da vi zasigurno ozakonite vezu ako niste u njoj ili da je unapredite ako jeste. Mnogi će naći svoju sudbinsku ljubav 2011. Ali u prvoj polovini godine imaćete više nagonske osobine i nećete obraćati pažnju na vrednosti onog naspram vas pa će biti potrebno malo više postojanijih osećanja i malo više ozbiljnosti sa vaše strane kako nebi propustili sudbinu da prođe pored vas. Biće mnogo ljubavi i verujem da će vam već prolećni meseci doneti odgovarajuću osobu u život. I to nekog ko nije iz mesta u kome živite, ili iz inostranstva, ili ćete takvu osobu upoznati negde na putu i sl. Svakako očekujte da se desi vrlo iznenadno i neočekivano. Bićete zbunjeni i nepoverljivi ali ne odbacujte nikako takvu osobu već dajte cele sebe, i to iskreno i bez puno umotavanja i mudrovanja. To je osoba koja je iz ranga subinskih. Porodični odnosi će biti potpuno pod vašom kontrolom. Obzirom da novac neće biti problem, renoviraćete, kupovati, i rešavati vrlo povoljno stanje u kući. Putovanje je takođe na planetarnom spisku kao i odlasci u inostranstvo. Svakako je ovo godina uspeha i vaše velike ekspanzije. Srećno.

Postojanost je nešto na čemu treba da radite i da izbacite nametljivost.

RAK (22.VI-21.VII)

Vas će Jupiter, Saturn, Uran i Pluton tokom 2011 prilično namučiti i izmoriti ali će od vas definitivno stvoriti kvalitetne osobe. Postaćete mnogo ozbiljniji, mnogi će dobiti prinovu u porodici ili se prinove čekaju tokom proleća, i sasvim ćete promenili karakter.

Nova 2011, će se nastaviti u sličnom tempu kao i prethodna ali školu ozbiljnosti i sazrevanja morate da završite bar kada je uticaj Saturna u pitanju, a to ćete osetiti tako što će vam biti ukazano poverenje i za mnoge ozbiljnije i odgovornije poslove ili ćete se često nalaziti pred izazovima velikih ozbiljnosti i odgovornosti. To će naravno da prija i vašoj sujeti i vašem egu, ali će od vas tražiti maksimalno odricanje i žrtve. Očekujte od februara sve vrste problema i teškoća ali i dosta poboljšanja i napredovanja ako budete poštovali pravila životne igre i ako se ne budete suprotstavljali ili bežali od postavljenih zadataka i problema. Trud će vam se sigurno isplatiti već u toku prolečnih i letnjih meseci. Problemi koji vas sleduju, posebno oni koji se odnose na vašu emotivnost biće pojačani ali već od kraja marta možete da sve što vas je mučilo spakujete u kofer i odložite negde gde čuvate prošlost do avgusta. Imaćete značajnu podršku jednog od vaših saradnika koji možda i pretenduje da ne ostane samo saradnik. Mislim da vas vezuje mnogo više nego što je obična saradnja, i vi ćete uz tu osobu jednostavno biti u toj meri opušteni i sigurni da nećete želeti da menjate stanje. Jednostavno, na istoj ste talasnoj dužini. Letnji meseci će biti radni i bez potrebe za godišnjim odmorom, mada će mnogi jul provesti negde u inostranstvu. Jesenji meseci će biti naglašeno radni i doći će do izvesne ekspanzije i do vrlo vidnih i osetnih finansijskih potvrda. Oni koji pretenduju da se javno iskažu i da na neki način iskoče u široj javnosti imaju lepu priliku za to u oktobru, i treba ovaj mesec maksimalno da iskoriste a sa Novembrom i krajem godine dolazi do olakšanja kada ulazite u period kada će ekspanzija početi velikim koracima, i neće se zaustaviti do kraja 2012. Ono na čega treba u toku cele godine da obratite pažnju i da se klonite su varijante brzog bogaćenja, lova u mutnom, rizičnih situacija, sumnivih likova i sl. Nikakve novčane manipulacije ili sumnjive transakcije ne dolaze u obzir. Čist gubitak je skoro siguran. A kada trošite novac gledajte da to ne bude preterivanje bar ne do jula i avgusta. Samo osnovne stvari kupujte ma koliko novca i ma kakve porive ka trošenju imali. Sačekajte novembar kada se možete polako opustiti i tada ulažite, kupujte, dižite kredite i sl.

Ljubavna situacija će cele godine od početka do kraja biti aktuelna i aktivna. Konstantno ćete se nalaziti u stanju zaljubljenosti i svi i oni slobodni i oni koji to nisu imaće vrlo zanimljivu godinu. Mogućnost fatalnog zaljubljivanja je prenaglašena. Da stvar bude zanimljivija i bez obzira na loše aspekte koji su u opticaju, imaćete uspeha u svim oblicima. Dovoljno će biti da zamislite ili u mašti počnete da stvarate nečiji lik i da ga mislima dozivate bićete iznenađeni kada vidite da deluje i da se snovi ostvaruju. Već u januaru počinju dešavanja vezana za nekog iz prošlosti a prolećni meseci donose nove likove i nova dešavanja i nove udare na vaše zaljubljivo srce. Biće puno izazova i puno dilema šta da radite. Verujte u intuiciju i svoje osećaje a radoznalost ipak malo zadovoljite. Na jesen tačnije u novemru slobodnima dolazi prava osoba a oni u vezi će zimske mesece da provedu u slatkom snu. Porodični odnosi su stabilni sa prolaznim novčanim teškoćama u aprilu, a mnogi će posao da počnu u kući ili vezan za kuću. Vaše blisko porodično okruženje, otac, majka, baba, deda i sl. biće prilično jak, kako moralno savetodavni tako i finansijski odlučujući faktor i potpora.

Vaša mana je častoljublje koje se ne vidi. Sebe previše mučite i ono što je pod brojem jedan je da se oslobodite predrasuda.

LAV (22.VII-22.VIII)

Najprikladniji naziv za ovu godinu je godina pozitivnih promena za Lavove. Jupiter i Uran iz znaka Ovna kao i Saturn iz znaka Vage će vrlo pozitivno da deluju i to na način da stabilizuju i harmonizuju veliku snagu koju imate i da vas napokon izdignu na položaje o kojima sanjate. Dakle sve ono što niste uspevali zbog prevelike energije i impulsa ranijih godina, tokom 2011 će se pretvoriti u harmoniju snage.

Zvezde su vam po pitanju posla i finansija prilično naklonjene i očekujte da ćete u toku ove godine prilično napuniti novčanik. Februar je mesec kada uspon počinje i kada vi polako počinjete da postajete svoji i sigurni. Niz povoljnih prilika desiće se u aprilu a u maju ćete se naći u popriličnoj dilemi u vezanoj za novi posao ili odlazak na put u inostranstvo. Savet je da prihvatite ponudu ali da se psihički spremite na promene koje će vam taj posao doneti. Postoji mogućnost da morate niz životnih navika i ustaljenih stvari da iz korena menjate. Vi se ne bojite nikakvog izazova pa što bi se sada bojali. Verujte da bez ovakve vrste rizika nema ni napredovanja. A zvezde ukazuju da je upravo veliko napredovanje u pitanju i da ćete ako rizikujete vrlo visoko stići. Dakle sve to iskoristite i jesen ćete dočekati finansijski stabilni kada vas čekaju radovi u vezi kuće. Saturn može doneti obnavljanje poslova i rešavanje problema koji su se nagomilali u nekom pređašnjem periodu i najbolje je da se upustite u obnavljanje, renoviranje ili kupovinu većih stvari vezanih za kuću ali strogo vodite računa da kupujete samo nove stvari, ma na čega se odlučite, i da ništa polovno nema dodira sa vama. Težište bacite na kvalitet ali slobdno možete da date sebi oduška i da bude i na kvantitet kojem težite. I bez obzira što su vam odnosi sa vašim najbližima, i sa vašim bliskim okruženjem dobri, gledajte da sve odluke donosite sami. Tokom ove godine napravićete veliko spremanje i obnavljanje života i uspeti u stvarima o kojima dugo sanjate i ostvarićete planove koji su vam već dugi niz godina u glavi. Ako nešto može da se nazove osvajanjem vrhova planina onda je to svakako ova godina za vas. Prva polovina godine će biti period kada ćete finansijsku situaciju potpuno dovesti u red. Jesen je period stabilnosti i harmonije i vrlo su male šanse da nešto krene kako ne treba. Napokon ćete biti kralj. Mnogi će u toku aprila, maja i juna menjati poslove ali su to promene na bolje i poslovi u kojima ćete se apsolutno naći i pronaći sebe. Finansijski će to sigurno biti bolje plaćeni poslovi i neće vam biti žao što ćete možda i mnogo više raditi. Imaćete i za čega. Tek krajem godine u novembru i decembru ulazite u nešto lošiji period i tada je potrebno da stajete polako na loptu. Ako uspete nešto da prištedite i ostavite po strani to će biti najkorisniji potez u 2011.

I ljubavna situacija će doneti niz povoljnosti i novina i ako ste mislili da vas kao Lava niko ne može ukrotiti prevarili ste se. Umesto Lava moguće je da postanete obična domaća mačka, bar kad je ljubav u pitanju. Kontakata će biti dosta posebno u martu i aprilu, i vi ćete još do tada biti onaj stari ali od jula sve menja oblik i vi se maksimalno menjate i uozbiljujete. To će sigurno prijati vašem partneru. Napokon će preuzeti kormilo vašeg broda. Ne bojte se, uživaćete. Porodična slika će poprimiti oblike idile i dobiće one prave boje i nijanse a moguće i novog člana. Porodična druženja će se pojačati već tokom proleća ali će se i nastaviti, posebno što će vam se takav stil života prilično svideti. Čak i letovanje koje planirajte za jul neće vam biti ono pravo ako nije potpuno posvećeno porodici. Lavovi koji imaju decu napraviće veliki pomak u odnosu sa njima i promeniti odnos na prilično oduševljenje dece. Provodiće mnogo više i to kvalitetnog vremena sa njima. To su oni momenti koji će deci ostati u sećanju do kraja života zato gledajte da se sećaju samo lepog.

Ponos i oholost polako se hlade u vama.

DEVICA (23.VIII-23.IX)

Pokazali ste maksimalnu volju, maksimalno strpljenje i izdržali mnoga iskušenja koja je sudbina prema vama pokazala tokom zadnjih mnogo godina. Turbulencija će biti i u ovoj ali će se vaše pokazano strpljenje isplatiti. Vredno radite i ne uzdate se puno u sreću i to mora da se vrati.

Poslovna godina neće biti laka ali Jupiter iz polja dobitaka i Saturn iz polja osiguranja materijalnog će situaciju znatno dovesti u red. Uran izlazi iz znaka Riba odakle je vrlo stresno delovao a Pluton preuzima vođstvo nad dobrim dešavanjima koji treba da vam nadoknade izgubljeno. Neptun će inicirati situaciju koja se zove ili nazad u sebe ili napred u svet. Sopstveni autoritet će isplivati velikom brzinom i velikom snagom a svi lažni autoriteti će biti srušeni a na vrhu će ostati samo prave vrednosti. Poslovnih promena i vesti će biti na pretek i to više onih povoljnih koji vas penju ka vrhu. Svakog meseca možete očekivati bar po jedno dešavanje koje će vas stepenik po stepenik oslobađati okova i penjati stepenik po stepenik na lestvici uspeha. Ono što nikako ne smete da pokažete je strah i neodlučnost. Šanse koje vam se u toku samog početka godine i naročito tokom celog kalendarskog proleća budu ukazivale ne propuštajte ni po koju cenu jer će vam se višestruko isplatiti finansijski. Period juna, jula i avgusta obećava ono što stvarno spada u rang vrtoglavog uspona i tada očekujte značajne dobitke i finansijski oporavak. Druga polovina godine je predviđena za promene koje će biti u rangu dostizanja vrhunca i trasiranja puta koji će vam obezbediti dugotrajnu stabilnost i kontinuitet o kome sanjate dugo. Ako se bojite i pokažete strah, verujte da nikada nećete ispuniti svoje želje. Čvrsto, sigurno i odlučno prihvatite promene koje su u cilju vaše konačne obnove i izlaska iz anonimnosti i letargije. Rešićete i pitanja administrativne prirode i sa zakonom u periodu početka godine i tokom juna, jula i avgusta tako da se tu malo više pozabavite i iskoristite sve što ima veze sa potpisivanjima i ugovorima. Finansijski ćete vrlo dobro i stabilno stajati tokom cele godine a tokom proleća i leta je najači period za novac. Leto je i dosta potrošački namešteno ali nauživaćete se po vašem ukusu. I nemojte žaliti za parama već se opustite. Biće ih. Pred vama je duži period stabilnosti. Dobro raspoloženje i opuštenost više vrede od para. Jesen i zima će vam takođe doneti oporavak i velike poslovne uspehe koji će vam nadoknaditi sve što ste potrošili. Zato opušteno. Zima je period za skupljanje plodova i posebno je povoljno za učenike, studente i sve one koji nešto uče ili izučavaju kao i za sve one kojima se ukaže prilika za put u inostranstvo, a mnogima će se ukazati. Ako ne baš u inostranstvo ali svakako očekujte dosta putovanja tokom cele godine.

Situacija u ljubavi je takođe povoljna ali i puna situacija koje moraju biti razrešene a vi kao da još niste načisto šta želite. Želite sve. Biće puno ljubavničkih odnosa i veza van veza. Već januar će obeležiti neko ko će vam ispuniti sve mentalne percepcije i potpuno vas zaneti. Moguće Škorpija. Nećete se puno obazirati na strah i dobro ćete funkcionisati psihički. U svakom slučaju biće vam lepo i vi ćete se baš dobro zabavljati, jer se mnoge stvari dešavaju prvi put u vašem životu i predstavljaju vam pravi izazov. Sve je na tapetu do avgusta. Ljubavni kotlić i emotivni ekspres lonac. Sami sebi baš nećete uvek biti potpuno jasni. Zato od avgusta a naročito od novembra i decembra sve postaje jasno. Slobodni se odlučuju za jednu osobu a zauzeti stabilizuju osećanja i tačno razdvajaju šta gde pripada. Porodičnu situaciju ćete sigurno dovesti u red i bez obzira na sva dešavanja porodica će biti zadovoljna. Obzirom da ste i strateg i analitičar i izuzetan organizator porodica neće osetiti nijedan problem ma koliko se vi bojali nekih situacija. Kuća će vam tokom cele godine ipak zračiti srećom.

Pesimističke prognoze vam mogu narušiti sreću, i vaša popustljivost čak i u momentima kada ste potpuno u pravu. A pogled proširite da vam se više ne dešava da od jednog drveta ne vidite šumu.

VAGA (24.IX-23.X)

Promene su već uzele maha u vašem životu i samo će se nastaviti u 2011. Saturn je već uzeo maha u vašem znaku, kao i Pluton iz znaka Jarca i nosi često neprijatne promene a ono šta treba da izbacite iz života je vaša urođena neodlučnost i nesigurnost. Istrajati u nečemu je prilično teško ali budite krajnje uporni i jednom bar u životu odlučni.

Poslovnu godinu će obeležiti poteškoće, česti gubici i promene kako poslovnog tako i stambenog prostora. Teško ćete moći sebi da date oduška i slobode da ispunjavate želje posebno kada je kupovina u pitanju. A ako i budete kupovali ili dobijali mahom će to biti vezano za partnera. Odlučnost koju sam napomenuo moraćete pokazivati cele 2011 ako želite da ne propadate do kraja. Svi vaši planovi i zamisli tokom 2011 imaju otvorenu mogućnost da se ostvare ali jedino ako budete krajnje čvrsti u stavu i ako se ne budete opirali promenama. Ispred vas je crveno svetlo često ali kad se upali zeleno dodajte gas. Saturn vas neće osloboditi do pred kraj godine a i Jupiter, Uran i Pluton će krenuti u žestok napad u pokušaju da vam zadaju konačni udarac. Očekujte naglašene poteškoće posebno na polju karijere i pojavu starih problema za koje ste već mislili da su rešeni. Zato u prva tri meseca gledajte da se osigurate kako novčano tako i poziciono kako bi periode do jula lakše prevazišli. A biće vam pružena šansa da poboljšate svoje pozicije i položaj, i nećete imati problema koji mogu sa strane da narušavaju vašu psihu tako ćete biti u stanju da sasvim jasno pokažete koliko vredite i da stvarno vredite. Taj kredit će vas izvući iz perioda krize. Od avgusta i naročito od jeseni se situacija znatno stabilizuje i vi polako, korak po korak krećete uzlaznom linijom. Želje vam postaju veće ali i mogućnosti. Ipak tokom jeseni budite oprezni sa novčanim transakcijama i izbegavajte pozajmice, kredite ili veća zaduživanja. Stabilnost u oktobru i novembru može znatno da se uzdrma ali period će uglavnom bezbolno proći. Ne bi bilo loše da nekako odmor upravo organizujete u toku jesenjih meseci, jer će vam mnogo više značiti nego leti. Zima donosi ponovni uspon i sam kraj godine će biti miran i stabilan. U celini ovo će biti poslovno jako teška godina ali sve zavisi isključivo od vas i vaše sposobnosti da nešto čvrsto rešite i odlučite. Ali i istrajete.

Ljubavna situacija je prepuna iznenađenja i dešavanja koja vam mahom neće prijati. Već u januaru dešavanja su kao na traci. Puno strasti i veza u hladne dane će vas poprilično ugrejati. Februar će obeležiti osoba sa kojom ćete moguće naći zajedničku crtu i biće vam izuzetno lepo sa njom ali nije dugog veka. Uvek ćete imati makar u glavi nekog u rezervi ali ne isključujem da su trouglovi više nego mogući. Vi jednostavno nećete uspeti da ostanete ravnodušni ni prema kome ali ni vezani dugo. Ovo može da ukaže da će se u nekim vezama koje su trajale duže, desiti promene, neke i završiti konačno i da će vaše srce odabrati da promeni sredinu i mučna stanja. U aprilu se već ponovo menja situacija, i nove osobe vam okupiraju misli i život. Sve do jeseni će situacija biti puna promena i istraživanja ali ćete se od jeseni odlučiti za onu osobu iz aprila i sa njom stabilizovati trajne odnose. Porodična situacija će se mnogima promeniti a onima koji ostanu u staroj zajednici osim želje za vama neće puno toga nedostajati. Odnose koje kroz život gradite moraju biti na bazi slobode organizovani jer je za vas to jedini put do uspeha i stabilnosti.

Vaše mane a to su sitničavost, rasejana pažnja i kritika nepotrebne su u potpunosti a o umišljanju nevolja neću ni da pričam.

ŠKORPION (24.X-22.XI)

Jupiter je u vašem prirodnom polju posla i godina koja je pred vama spada u poslovno dobre godine. Sa dodatkom ulaska Neptuna u znak Riba i vašeg vladara Plutona u znaku Jarca sve čemu ste težili i o čemu ste sanjali i maštali ima mogućnost da se ostvari. Mnogi pripadnici znaka Škorpije su o nekim situacijama, položajima i sl. maštali celog života i sada se na liniji razdvajanja neba i zemlje koju zovemo horizont naziru polako jedra koja donose ostvarenje.

Ali, ono što najviše muči Škorpije je nepoverenje, pesimizam i skeptičnost. Nekako nećete ili ne smete da poverujete u ovakve priče. No godina je tek počela, a čućemo se na kraju. Možda i mnogo pre, već nakon januara počećete da menjate mišljenje i da polako shvatate da snovi postaju java i da sad java počinje snove da sanja. Nekretnine su možda najbolji izvor prihoda i mnogi će se odlučiti upravo na te vrste poslovanja i već u martu, aprilu početi da bi u junu, julu i avgustu ostvariti znatne dobitke. Mada ni svi ostali vidovi poslovanja u kome treba da se ogledaju menadžerske sposobnosti kao i trgovina i novčane špekulacije ne izuzimam. Jesenji i naročito zimski meseci će biti samo nastavak i meseci u kome vi obrćete novac i umnožavate ga. Oni koji nisu u stanju ili mogućnosti da se bave krupnim poslovanjem mogu očekivati drastično dobre promene u poslu u kome se već nalaze i nemojte se nećkati i dvoumiti ako vam neko u toku jula i avgusta ponudi pomoć, ili izvesnu mogućnost da menjate posao samo zato što vam se u prvom momentu to učini nekako bez perspektive. Takav jedan posao koji se na momenat učini ništavnim, doneće vam u vrlo kratkom roku suprotan efekat i bićete vrlo prijatno iznenađeni ali i zadovoljni sobom jer ste pokazali hrabrost, i rizikovali. Leto, a posebno avgust gledajte da iskoristite za jedan dobar odmor na kome ćete trošiti onako na veliko jer će vas takav odnos prema novcu i odmoru potpuno oporaviti. Septembar posvetite prijateljima, a oktobar za pauzu i stajanje na loptu jer vas u novembru očekuje mnogo posla i ostvarenje i onih najvećih planova koji imaju svoj nastavak u 2012. Za doček ćete shvatiti da ste toliko visoko da ćete se možda i uplašiti i zapitati kad ste i kako dospeli tu gde ste. A tek vas u 2012 vas čekaju promene i uspon.

U ljubavi je skoro isto, i već sam početak godine vi ne odolevate nikome i ničemu ali ni vama ne odolevaju. Flert, avantura, strast sve je to na tapetu ali i vaša naglašena pažljivost i odnos prema suprotnom polu na način koji nikog neće povrediti. Maj i jun je predviđen za romansu sa nekim ko će dugo ostati u vašim mislima i koga se možda i nikada nećete osloboditi, bar ne iz misli. Moguće da to bude neko sa kim poslovno sarađujete ili neko iz vaše davne prošlosti koga ste voleli u detinjstvu a ostao neostvaren san. Bojim se da ćete se prilično jako zaljubiti. Sačekajte jesen, jer tek u jesen otkriju se boje krošanja. Sve su iste u leto zelene. Tada ćete znati sve. Porodični ljudi će imati svu podršku porodice ali neće ostati imuni na sva ova dešavanja. Svako će uspeti da nađe svoje mesto pod Suncem ove godine i svako će naspram svojih mogućnosti isplivati na vrh. Jedan veliki uspon je pred vama i pravi je greh da ga ograničite banalnostima. Ljubomore i posesivnosti ne sme da postoji ni jednog momenta i nikad, jer to su jedini poroci koji vam nikad neće za uzvrat dati nikakvo zadovoljstvo.

Kroz ovu godinu ali i ubuduće, izbacujte sarkazam, ironiju, osvetoljubivost, samovolju, naglost i gordost. To su sve osobine koje samo mogu usporiti put ka uspehu.

STRELAC (23.XI-21.XII)

Večno optimistični Strelčevi će takvi i ostati tokom 2011. Dovršiće u toku ove godine sve što su započeli u toku prethodne i mnogi, a posebno oni slobodni će to prestati da budu.

Godina koja je pred vama može biti na momente napeta baš kao struna na vašoj streli ali u celini gledano spada u naglašeno uspešne godine. Finasijski problemi koji su vas prilično mučili tokom prethodnih godina neće više biti prisutni i uspećete da stabilizujete situaciju. Novac će vam lako stizati, bolje ćete zarađivati i nećete imati onaj ružni osećaj kao da postoji usisivač koji konstantno uvlači novac negde u nepovrat, i kada se okrenete vidite da ste potrošili i da se novac jednostavno istopio, a ne vidite baš ništa što bi ukazivalo da ste nešto kupili. Odmah u januaru očekujte pozitivna dešavanja na poslovnom planu od kojih će mnoga biti promene radnog mesta ili promena firme. Ako se ne bude radilo o takvoj vrsti promena, u sklopu postojeće su sigurna unapređenja i povoljnosti. Takvi događaji će biti naglašeni tokom cele godine ali ćete već u toku februara i marta rešiti mnogo toga što je zaostalo i sve ono što vas je mučilo u toku prethodnog ne kratkog perioda da bi od jula počeli da doživljavate i značajne povoljnosti i dolazak na položaj. Ono šta je bitno za pozitivan ishod promena je da se ne osvrćete previše i da ne podležete uticajima sa strane. Probojnost, i to ako treba i malo žešća, i ona koja se graniči sa drskošću i bezobrazlukom neka vam ne bude neprijatna. Lakše ćete se rešiti izvesnih nametljivaca, filozofa iz fotelje, i onih što pričaju o plovidbi a da nikad nisu sidro digli. Nebo iznad vas će vam dati punu podršku da ostvarite svoje zamisli, želje i prava, pa iskoristite to. Letnji period će biti vrlo aktivan a novac vam je naklonjen tako da manje više neće biti pritisaka osim nekih uobičajenih nemira izazvanih mahom situacijom oko dece, a to važi za one koji imaju decu, ali i za one koji se na taj potez odlučuju. Mali strah od samog tog događaja i mali nemir mogu biti uzrok da ne uspete da se potpuno opustite. Septembar vam donosi akciju i uglavnom uspeh i tada počinje da se dešava sve ono o čemu ste razmišljali tokom proleća i leta. Ugled će vam sigurno porasti i poslovno ćete vrlo stabilno stajati. Ono što vama najviše treba u životu i poslovanju je samostalno delovanje. E toga će stvarno biti i to će vas činiti neograničeno srećnim i zadovoljnim. Sam kraj godine, u decembru možete očekivati još povoljnosti mahom vezane za novčane dobitke tako da ćete sam kraj godine dočekati i psihički i finansijski ali i poslovno prilično stabilno. Napetost u toku godine praviće vam ljudi koji vam iz nekih razloga nisu skloni i koji vas ne vole previše. Zavist, ljubomora šta li je, ali ignorišite takve.

Ljubavna scena je mirna i sa lakim flertovima u prva dva meseca, i velikim nedoumicama i unutrašnjom borbom tokom marta i aprila. Ali zato maj, i letnji meseci najavljuju vatru. Slobodni će se izgubiti u vrtlogu strasti i pasti u duži zagrljaj, dok će oni koji su u vezi doživeti svoje zlatne trenutke. Slobodni će krajem leta doživeti male krize i rastajanja, tuge i plač ali sve će se srediti u oktobru. U svakom slučaju jubav će procvetati u svim bojama i oblicima. Muški pripadnici znaka naglašeno će biti skloni avanturama.

Licemerje i preterivanje u boemstvu nije zgoreg izbaciti u toku godine a i dalje i napravite razliku ko je loš a ko dobar u društvu.

JARAC (22.XII-20.I)

Iza vas je period koji se može svrstati u uspešne, ali je ispred vas godina u kojoj ćete napraviti konkretne stvari u vašem životu. Godina u kojoj ćete rešiti sve nedoumice i napraviti bar jedan a moguće i više konkretnih rezova. Vaš vladar Saturn vam nije sklon ali ne toliko da vi ne umete da iskoristite povoljnosti koje vam nudi vladar vašeg znaka. Ako neko poznaje i podnosi ovu planetu onda ste to svakako vi.

Jupiter vam takođe nije previše sklon, što može da oteža vašu finansijsku situaciju i da je zakomplikuje, ali ako ne budete komplikovali i one proste stvari i tražili dlaku u jajetu ili još bolje seno u plastu igala možete očekivati povoljnosti. Morate biti mnogo brži i mnogo odlučniji ako želite da se rešite nepotrebnih a neprijatnih okolnosti, i situacija. Posla ćete imati preko glave, i potrebno je da se dobro organizujete i da sve prethodno dobro izračunate i osmislite. Sam početak godine će biti prilično dobar i uspešan pa nije zgoreg da ostavite izvesnu sumu novca u stranu. Biće ga u prva tri meseca uporedo sa poslom, ali već drugo tromesečje može biti nešto teže. A tada će vam biti najpotrebniji novac jer ćete imati u planu da kupujete nešto skuplje stvari. Verovatno ćete i kupiti sve što ste isplanirali ali spremite se za niz otežavajućih okolnosti. Olakšavajuće je to što se nećete preterano umarati na poslu. Leto će vam doneti znatno povećan obim posla i možete očekivati prilično jak i naporan tempo posebno tokom juna i jula, ali evidentan će biti i uspeh. Manifestovaće se na razne načine i nećete imati utisak da ste nešto preterano uznapredovali ali ako pogledate malo sa strane i realno, to je taman koliko ste zaslužili. Kada Saturn napusti znak Vage krajem godine biće vam značajno lakše. Boravak Jupitera u znaku Ovna i Plutona u vašem znaku moglo bi doneti i krize zdravlja i krize uopšte, tako da u drugoj polovini godine nije zgoreg da malo spustite tenziju i da se prizemljite. Novac u toku cele godine može biti izvor neprijatnosti pa treba biti posebno proračunat u baratanju istim pa je bolje izbegavati prevelike transakcije. Ne isključujem mogućnost da u drugoj polovini godine i tokom jeseni ne dobijete izvestan dobitak ili izvesno nasledstvo ali mogućnost problema u vezi svega toga stoji i zato je potreban oprez. Ako neko pokuša da vas ometa ili spreči vaše pravo na dobitak ili nasledstvo budite krajnje brzi, oštri i efikasni prema takvima. Novembar je mesec kada možete imati značajne dobitke pa unapred spremite odbranu od vrlo mogućih ometača. Istrajnost i odlučnost i ne sentimentalnost u odlučnim momentima kada su u pitanju vaša prava biće od odlučujuće važnosti.

Ljubav će biti u ekspanziji a vi ćete se osećati kao vezani. Ili prihvatite igru ili se izolujte. Imaćete mnogo prilika za kontakte pa je na vama da izaberete. Proleće će biti vaš mesec odluke ali ako se ne otvorite prema ljubavi ništa od nje. Mnogo nesigurnosti i latentne nervoze će obeležiti ovu godinu a vaša neodlučnost i nesigurnost će prevazići granice. Ljubomora će se takođe pojaviti kao posledica nesigurnosti u same sebe. Saturn hladi strasti i emocije, pa se spremite na ljubavnu neaktivnost većim delom godine. Nekako ćete biti bez želje i težiti da sve bude okovano ledom. Ali zato naučite da osvajate tom hladnom otmenošću. Mnogi baš to vole. I naravno čuvajte se melanholije, apatije i zatvorenosti. Prezir je loš drug, kao i fatalizam i zlovolja.

VODOLIJA (21.I-19.II)

Jupiter i Uran iz znaka Ovna i Saturn iz znaka Vage će da guraju vaš znak tokom cele ove godine i da vam omoguće da prodišete i profunkcionišete u vašem svetlu. 2011 sa sobom nosi upravo to kao i niz povoljnih promena i dešavanja. Vetar duva direktno u vaša jedra ove godine.

Sve prethodne promašaje i teškoće ćete zaboraviti i biće nekako kao rukom odnešeni. Postaćete naglašeno uspešni kako meseci budu prolazili a to će vas činiti i više nego zadovoljnima. Sreća jednostavno gura i tamo gde niste mislili da će ikada stati na vašu stranu. Sve će vam jednostavno ići i na ruku i od ruke. Usklađenost sa autorutetima će vas popeti prilično visoko i omogućiće vam brzopotezno napredovanje. Postaćete u toku proleća naglašeno izdržljivi a u prva četiri meseca bićete u situaciji da birate životni put kojim želite dalje da idete. Ljudi na visokim položajima će vam stajati na usluzi i biti zaštita koja će vam osiguravati put i biti izuzetna zaštita u nevolji. Vi ćete biti orjentisani samo na velike stvari, i velike stvari će vam se i dešavati. Stećićete u prvoj polovini godine iskustvo koje će vam biti vodič u daljem delu života. Biće to velike prekretnice i velika iskustva a najverovatnije će sve biti nagrađeno i začinjeno novčanim dobicima i povoljnostima. Stećićete reputaciju koja će biti vrlo trajne vrednosti moguće već u toku januara ali kruna na vašu glavu sigurno dolazi tokom jeseni. I leto ćete provesti kao retko do sada, ali neka, zaslužili ste da malo otpustite prezategnut nervni sistem. Od druge polovine jula ulazite u period velike ekspanzije kada se realno može desiti da vrlo visoko uzletite. Ovo nije loše ali morate znati da ako se previše uzosokolite nećete lako podneti jenjavanje i smiraj situacije kasnije. Dajte sebi oduška ali mislite o ovome. Imaćete mnogo novca i mnogo povoljnosti, i delićete i šakom i kapom, ali neće se svi toga sećati kada prođe. Zato obuzdajte doživljaj i što više budite na zemlji. U drugoj polovini godine radićete uporedo dva posla i baviti se tokom jeseni radovima u kući i oko kuće. Rashode ćete biti primorani da smanjite u novembru i decembru jer priliv neće ni podsećati na onaj do tada. Imajte to u mislima pa gledajte da nešto i prištedite ili uložite u nešto što će vam doneti prihode i kasnije. Velika je verovatnoća da ćete obezbediti dodatni izvor prihoda kroz vaš lični posao a u smislu hobija, mada će se mnogi tokom leta odlučiti na osnivanje privatnih radnji i sl. Ovaj put možete da izmišljate toplu vodu i da ne radite samo ono šta je provereno i sigurno. Uran vam obezvbeđuje uslove za eksperimente i inovacije na duže staze.

Na ljubavnoj sceni biće puno novih i lepih dešavanja. Vi lično ćete se i prolepšati i dobiti sasvim novi sjaj i energiju. Seksi izgled postaće deo vašeg imidža što neće ostavljati ravnodušnim pripadnike suprotnog pola. Ovo se podjednako odnosi na oba pola. Oni u vezi će verovatno i ostati vezani samo za tu jednu osobu sa jakom željom u sebi za avanturom, i samo po sopstvenom izboru će se odlučivati na neke smele korake za koje neće niko saznati, ali ostali mogu da očekuju poplavu dešavanja početkom proleća i tokom leta. I najslobodnije Vodolije će tokom jeseni osetiti snažnu potrebu da se čvrsto vežu za jednu osobu, što će im se verovatno i desiti. Promena imidža i stabilizovanje emocija. Početkom jeseni će mnogi rešiti i svoje stambeno pitanje. Nemarnost treba potpuno da izbacite i biće vam pojačan osećaj ili bolje bezosećaj kada je odnos prema tuđem ali i vašem u pitanju. To ne prolazi nigde pa budite pažljivi.

RIBE (20.II-20.III)

Napokon jedna lepa godina za vas. Sve što je predstavljalo na neki način problem ostaće iza vas i zaboravljeno kao nešto što i treba da se zauvek zaboravi. Ribe treće dekade imaće još uvek izvesnih drmanja i promena ali sve su promene koje se zasnivaju na inoviranju, obnavljanju i stvaranju sasvim novih pozicija, uslova i novog i lepšeg načina života. Jupiter i Uran u vašem prirodnom drugom polju potrudiće se da vam novac počne stizati iz najneverovatnijih izvora i na najneverovatnije načine.

Od samog početka godina je naglašeno dobra. Sa novcem ćete i ući u 2011 godinu a takva tenzija i ritam će se nastaviti i tokom cele godine. Sve će vam polaziti za rukom i ne strahujte da se prihvatate i poslova za koje ste ranije mislili da niste u stanju da odradite. Proleće pred vama a posebno smena proleća i leta mnogima će doneti putovanje poslovnog karaktera na kome će se izdešavati niz lepih stvari. Mnogi pripadnici znaka Riba ali i oni koji su u podznaku Ribe doživeće prilično puno neočekivanih dešavanja i odlučivaće se na opasne poduhvate i pokazivati priličnu hrabrost. Ne strahujte. To Pluton radi za vas ma kako mu vi kao Bogobojažljive ličnosti bili neskloni. Ne radi se o rečenici ne navedi me na iskušenje. Mnogo velikih dela je pred vama. Mnogi će doživeti veliki uspon i napredovanje a mnogi promenu mesta stanovanja. Malo će više biti umanjena sposobnost da se poslužite logikom jer Uran nema miljenike već radi bez predumišljaja i budite uvereni svi vi koji ste rođeni u februaru da ćete doživeti uspon na poslu i prilično visok položaj. Ono što je jedini savet je da ništa ne radite prenagljeno. U izgledu je i jedno neočekivano putovanje u aprilu ili nešto slično tome koje donosi uspeh. Oni pripadnici znaka koji se bave turizmom i nekretninama a posebno oni koji se bave naukom i tehnikom mogu slobodno da se opuste i da očekuju vrlo rodnu i berićetnu godinu. Letnji meseci će biti radni ali kreativno ćete se najbolje odmoriti. Godina je prepuna povoljnosti i promena ali sada naglašeno onih pozitivnih a vi ćete raditi kao sat. Ništa što se zove problem neće biti enigma ili zagonetka za vas. Jednostavno jedna uspešna godina ali promene znaju nekad da budu praćene i napetošću i nervozom ali sve u svemu sve se menja na bolje, zato ne strahujte pred dešavanjima. Verovali ili ne Pluton je vaš saveznik ovaj put i tako ga tretirajte. On uništava umesto vas sve što ne valja i niče novo, lepše i kvalitetnije.

Puno je događaja, i previše je i na ljubavnom planu. Prvo izgledaćete vanzemaljski lepo i doterano, a drugo delovaćete toliko jako, smelo i hrabro da će vam se teško odupirati ili stajati na crtu. Proleće će obeležiti jedno poznanstvo koje će mnogima izmeniti život. Neki će raskinuti stare veze i započeti novu, a oni koji su do tada bili sami neće to biti. Proleće je prepuno promena i toliko slučajnih susreta koji se završavaju vezom da vam neće baš biti potpuno jasno šta se dešava. I leto i jesen će biti gotovo identični i mnogi će se u toku ove godine odlučiti na brak, a oni u braku će doživeti nizove promena. Teško ćete se odupirati pa je bolje da se psihički pripremite. Svakako promene su uvek dobrodošle da se neke loše situacije poboljšaju i dovedu u red. Zato odlučno nastupajte i ne oklevajte previše.

avatar
Stif
Admin

Broj poruka : 817
Lokacija : Prokuplje
Datum upisa : 18.04.2011
Points : 4856
Reputation : 1
Godina : 22

http://lbnforum.serbianforum.info

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu