www.lbnforum.serbianforum.info
Registrujte se brzo i besplatno !!!

April 2011

Ići dole

April 2011

Počalji od Stif taj Pon Apr 18, 2011 10:22 am

MESEČNI HOROSKOP ZA MART 2011.

[c]Ovan - Mesečni horoskop (4 mesec.) 2011.[/c]

LJUBAV: Imat ćete povećanu inspiraciju za ljubav, pa će mnogi obogatiti svoje odnose nekim svežim idejama. To će doprineti i zanimljivosti veze. Bit će i onih koji će se zateći u iskušenju tajnih ljubavi, no kako će biti i previše angažirani na mnogim drugim područjima, verovatno će sve ostati na platonskoj razini. Poslednja trećina meseca donosi još intenizivniji ljubavni život, bolji izgled, dobro prihvaćanje u društvu i uživanciju.
KARIJERA: Ovo će svakako biti mjesec za pamćenje u vašem životu! Stellium planeta skupit će se u Ovnu i učiniti vas osobom koja je u središtu pozornosti. Mnoge stvari koje ste dugo čekali pokrenut će se, a od vas će se zahtevati veliki angažman. Nećete mirovati ni trenutka, a kako vi volite izazove, volecete i ovo vrijeme. Razmašite se, pokažite što znate, ovo je vaših pet minuta i nemojte ih potratiti suludo. Pred vama je iznimno povoljan i važan mesec.
ZDRAVLJE&SAVET: S obzirom da ćete imati velike aktivnosti, pazite da ne pregorite. Kad vidite da vam treba stanka, ne forsirajte se, nego predahnite, pa makar to trajalo vrlo kratko. Dobro će vam doći. Sve ostalo je u redu.

[c]Bik - Mesečni horoskop (4 mesec.) 2011.[/c]

LJUBAV: Vaš privatni život tokom ovog meseca bit će opušten. Ponekad će vam čak nedostajati onog pritiska da nešto pokrenete, ali s obzirom da volite komociju, verovatnije je da ćete ležerno uživati u društvu voljene osobe. Oni koji su još sami, bit će pomalo lenji, pa će radije izlaziti na poznata mesta s poznatim programom i poznatim im ljudima. Ova kolotečina će vam na neki način i odgovarati jer ćete imati potrebu za povlačenjem i istraživanjem nedokučivog u sebi.
KARIJERA: Stellium planeta u vašoj prirodnoj 12. kući otvorit će vam vrata percepcije, povećati umetnička nadahnuća, usmeriti vas na unutrašnji svijet podsvijesti. Svi koji se bave nekim istraživanjem (psiholozi, psihijatri, laboratorijski delatnici, zaposleni u bolnicama ili institucijama zatvorenog tipa) mogli bi doći do značajnih otkrića. Svi ostali radit će više manje tiho i povučeno, a bit će fokusirani na svoj unutrašnji svijet. Ponekad će otkrivati nešto što dosad uopće nisu primjećivali, a radi se o vrlo suptilnim vibracijama.
ZDRAVLJE&SAVET: Oni koji trebaju liječenje u zdravstvenoj ustanovi, uputit će se tamo i podvrgnuti se propisanoj terapiji. Metode lečenja bit će raznolike, za neke i složene, a ozdravljenje je vrlo verovatno. Oni zdravi imat će iznimno bogate snove u kojim će nalaziti mnoge odgovore na svoje pitanja.

[c]Blizanci - Mesečni horoskop (4 mesec.) 2011.[/c]

LJUBAV: Prve dvije trećine mjeseca vladat će blaga distanca u vašim osobnim odnosima ili nećete biti posebno raspoloženi za ljubav. No u isto vrijeme, imat ćete brojne prilike za bogat društvenii život i izlaske s prijateljima, tako da ćete preko njih kompenzirati spomenute frustracije. Možete se odlično provoditi, ali nekog značajnijeg zbližavanja vjerojatno neće biti. Posljednja trećina mjeseca okreće stvari u vašu korist, vraća se emotivnost i ispunjenost u odnose, a vi ste otvoreniji i spremniji za ljubav.
KARIJERA: Mjesec pred vama mogao bi vam otvoriti mnoga vrata i to lakše nego što se nadate. Planete će se složiti tako da će svi oni ugledni ljudi u struci kojom se bavite biti spremni pružiti vam podršku. Zato ih prepoznajte, nađite i iskoristite njihov pozitivan stav prema vama. Dakako da i sami trebate imati određene kvalitete i talente. Neki će čak i nezasluženo dobiti protekcije, pa neka budu zahvalni i daju sve od sebe da ih opravdaju. Bit će i onih koij će se zateći u poziciji da nekome pomognu ili obratno, a ta pomoć svakako neće izostati.
ZDRAVLJE&SAVET: Oseća ćete se odlično celi ovaj mesec.

[c]Rak - Mesečni horoskop (4 mesec.) 2011.[/c]

LJUBAV: U emotivnim pitanjima osjećat ćete se dobro, a voljena osoba davat će vam podršku i utočište pred burama koje će puhati iz drugih sfera. Zato će vaš odnos postati još bolji, a razumijevanje takođe. Važno je da ne dopustite da stresovi iz područja posla utiču na vaš privatni život. Razgraničite to i neka ljubav bude vaša ugodna oaza. Poslejdnja trećina meseca donosi i slabljenje ljubavnog raspoloženja, te vašu veću fokusiranost na karijeru.
KARIJERA: S obzirom da će se većina planeta skupiti oko vašeg polja karijere, to će vam se tu događati mnoge važne stvari. Odgovornost i zahtjevi prema vama porast će, a vi ćete imati malo energije da odgovorite na sve postavljene izazove. Jako je važno da cijeli mjesec ekonomizirate sa svojim snagama kako biste mogli kvalitetno obaviti ono što se od vas traži. Ovo jest možda vaša velika prilika, ali uz ogromnu količinu stresa i napora. Zato o vama i o vašoj sposobnosti prilagodbe ovisi mnogo toga.
ZDRAVLJE&SAVET: Umor i nervoza izgledni su, ali samo ako se ne budete kontrolirali ili si loše organizirali dan. Jedite, spavaje i živite uredno. Koristite barem male stanke kako bi napunili baterije i potegli najbolje što možete.

[c]Lav - Mesečni horoskop (4 mesec.) 2011.[/c]

LJUBAV: Tokom ovog meseca mešat ćete uzvišeno i prizemljeno. Bit će dana kad će vam seks biti najvažniji na svetu i inzistirat ćete na njemu u odnosu s partnerom. No isto tako bit će i onih dana kad ćete se ponašati poput redovnika koji živi u celibatu forsirajući filozofske razgovore s voljenom osobom. Zato će druga strana ponekad biti zbunjena. Oni koji su još sami na jednako neujednačene načine će udvarati. Poslednja trećina meseca donosi jasniju sliku, vi se predajete ljubavi, zant ešto očekujte, odnosi se kristaliziraju i sve dolazi u ravnotežu.
KARIJERA: Svi oni koji su planirali ili želeli posao povezan s inozemstovom, putovanjem ili kroz suradnju sa strancima, ovaj bi mesec mogli dobiti zeleno svijetlo i pokrenuti nešto u tom pravcu. Sve se može manifestirati i kao prilika za usavršavanje u profesiji, a oni koji još uče (studenti, đaci) imat će uspjeha iznad očekivanja. Svi ostali delatnici radi će gotovo s lakoćom i neće se zamarati sitnicama. Bit će ovo vrlo konstruktivan i poticajan mesec.
ZDRAVLJE&SAVET: Bit ćete zdravi i bez velikih briga.

[c]Devica - Mesečni horoskop (4 mesec.) 2011.[/c]

LJUBAV: Opoziciona Venera će vam prve dvije trećine meseca donijeti poneko ljubavno otuđenje ili frustraciju. Vaše čežnje bit će velike, a mogućnosti da ih zadovoljite manje. Ipak, mnogi će igrati na kartu erotike i seksa, pa ako ste u stabilnoj vezi, ovo bi u spomenutom području mogao biti malo bogatiji mjesec. Bit će i onih koji će dobiti toliku podršku partnera u važnim životnim pitanjima, da će tek sad uvidjeti koliko im voljena osoba znači. Posljednja trećina mjeseca donosi poboljšanje u privatnom životu, frustracije nestaju, a vi otvorenije pristupate drugoj strani.
KARIJERA: Pred vama je mesec promena. Ako ste dosad samo razmišljali što mijenjati ili su se stvari u firmi samo „kuhale“, sada će uslijediti i realizacija. Ono što treba menjati, bit će promijenjeno hteli vi to ili ne, ali ne zato da bi ostalo takvo, nego zato da bi se izgradilo nešto novo. Mnogi će preći na novi ustroj rada, dobiti nove uvjete u poslu ili slično. Kod nekih će biti i borbe, ali u konačnici, oni bi trebali biti zadovoljni. Ako imate kredit, dat ćete sve od sebe da ga isplatite.
ZDRAVLJE&SAVET: Ponekad će vam biti iscrpljujuće, pa si osigurajte dovoljno odmora i sna. Čuvajte glavu, a nisu isključene ni glavobolje prolaznog tipa.

[c]Vaga - Mesečni horoskop (4 mesec.) 2011.[/c]

LJUBAV: Stellium planeta u vašoj prirodnoj 7. kući stavit će vašeg partnera u središte pozornosti. Uglavnom ćete morati slušati i prilagođavati se. No kako je vaša priroda takva da više volite druge od sebe samih, vjerojatno ćete sve izdržati. Novi zahtjevi u odnosima, nove okolnosti, novi izazovi, poneka provokacija ili čak i svađa, sve će to vaš ljubavni život učiniti i više nego dinamičnim, a ponekad ćete biti i umorni od svega. Ne dajte se.
KARIJERA: Niz planeta u opoziciji na vaš znak govore od tome da će drugi voditi glavnu riječ, pa ako išta pokušate tjerati po svom, znajte da ćete naići na niz prepreka. Ponekad ćete vi sami biti prepreka drugima, pa je potrebno da redovno radite vlastitiu inventuru. Naročito se to odnosi na temu starog i novog, gdje ćete ovaj put vi biti ona karika koja želi zadržati staro stanje. No sve će vući na to da ćete trebati pristati na neke nove ugovore ili dogovore. Ono što drugi budu radili neće biti loše, no vi to nećete odmah vidjeti. Zato budite tolerantni i strpljivi.
ZDRAVLJE&SAVET: Imunitet će vam cijeli mesec biti oslabljen, pa je jako važno da se okrenete zdravom životu, urednim navikama s dosta sna i odmora.

[c]Škorpion - Mesečni horoskop (4 mesec.) 2011.[/c]

LJUBAV: Dobar položaj Venere učinit će vam ovaj mjesec ugodnim za osobne odnose. Mnogi će izlaziti s veseljem, bit će rado viđen gost u mnogim društvima, imat će ljubazan osmijeh na licu i stoga niz prilika za nova poznanstva. Bit će vam lijepo, bilo da ste u paru, bilo da još tražite srodnu dušu. Jedino vam se može dogoditi da zbog niza poslovnih obveza malo zapostavite privatni život. Nemojte to učiniti jer bi bila šteta.
KARIJERA: Mnogo planeta bit će u vašem prirodnom 6. polju službe. Zato ćete verovatno cijeli mesec raditi poput crnca. Na odmor zaboravite. Na poslu će biti svega – od novih tehnologija, rasprava oko ustroja rada, otvorenih prilika koje obećavaju napredovanje, sitnih kalkulacija koje traže dobre živce, pa sve do svesti da je vama ipak dobro jer radite nešto korisno. Bit će svima na usluzi i svoje zadatke obavljati kvalitetno. Ponekad ćete jedva čekati kraj radnog vremena, no ako se usporedite s nekim drugim, uvijdet ćete da stojite i više nego dobro.
ZDRAVLJE&SAVET: Mnogi će ovog proljeća odlučiti ostaviti se loših navika poput pušenja ili sličnog. Utoliko će unaprijediti svoje zdravstveno stanje koje je inače dobro.

[c]Strelac - Mesečni horoskop (4 mesec.) 2011.[/c]

LJUBAV: Ovaj mesec bit će ostat će vam u sećanju po iznimno bogatom društvnom životu. Pozivi za izlaske i provode pljuštat će sa svih strana, a vi ćete birati kamo ćete. U svemu tome možete sklopiti nova poznanstva, no prve dvije trećine meseca ne obećavaju neki dublji odnos, nego će se sve svesti na odličan provod. Ukoliko ste u vezi, jednako ćete se dobro provoditi s partnerom i društvom. Poslednja trećina meseca donosi odlično ljubavno rasploženje, za neke pravo zaljubljivanje, a izlasci se nastavljaju dalje.
KARIJERA: Štro god da radite, ovaj mjesec radit ćete s lakoćom i osmijehom na licu. Mnogi će u svoj posao unositi crtu kreativnosti ili će barem vedrim duhom i jednakim pristupom zabavljati i uveseljavati kolege. Ponekad će vam se činiti da vam radni sati naprosto lete. Zaposleni u zabavljačkoj industriji, sportu ili pedagogiji naprosto će blistati i pokazati sve svoje talente.
ZDRAVLJE&SAVET: Oseća ćete se odlično celi ovaj mesec.

[c]Jarac - Mesečni horoskop (4 mesec.) 2011.[/c]

LJUBAV: Prve dve trećine meseca iskoristite da kežete ono što vam leži na duši, zato jer će vam to ići od ruke bolje nego inače. Mnogi će se morati više posvetiti obiteljskom životu ili rešavati pitanja povezana sa udomljavanjem, stanom ili nekretninama, pa bi mogli malo zapostaviti partnera. No ako je i on u igri, zajedno ćete nadvladavati spomenute izazove.
KARIJERA: Ovo je mjesec duboke inventure u svakom pogledu. Jednu fazu vi ćete poslati daleko u nepovrat iza sebe i okrenuti novu stranicu. Kroz sve to proći ćete uz dobru dozu stresa, ali on će biti pomiješan i s nekim sretnim okolnostima. Uglavnom, pripremite se na vrlo dinamičan mesec u kom se od vas zahteva da stalno budete budni. Ponekad ćete teže usklađivati privatni i poslovni život, pa se u startu dobro organizirajte i planirajte dane koji su pred vama.
ZDRAVLJE&SAVET: Bit će stresa, pa je važno da redovno upražnjavate neku od tehnika relaksacije. Ako vam se učniti da u početku nema efekta, ne zaboravite da on dolazi kumulativno nakon određene redovitosti vežbanja. Počite odmah sada i sve će biti u redu.

[c]Vodolija - Mesečni horoskop (4 mesec.) 2011.[/c]

LJUBAV: Ukoliko već jeste u vezi, ovaj mesec učinit ćete sve da je učvrstite, premda ćete i dosta izlaziti. Kako vi volite ljude, nećete moći odoljeti izazovima kretanja, ali ćete voljenu osobu povesti sa sobom. Oni koji još traže srodnu dušu imat će niz prilika za nova poznanstva jer će se kretati među ljudima više nego inače, bilo zbog čiste uživancije, bilo zbog poslovnih obveza. Gotovo da neće biti dana koji ćete provesti sami. Bit će tu barem poneki neobavezni razgovor uz kavicu.
KARIJERA: Ovo je mesec intenzivnih komunikacija i korespondencije za vas. Mnogi će obnoviti stare poslovne veze, uspostaviti nove i poboljšati povezanost sa svojim suradnicima u poslu. Bit ćete upleteni u mrežu ljudi kojim ćete morati davati razne informacije ili obratno. Neki će dosta vremena provoditi i na poslovnim putovanjima ili barem kretanjima po raznim sastancima, sajmovima, konferencijama ili susretnima povezanim sa strukom. U svakom slučaju, neće vam biti dosadno, a radit ćete sasvim dobro.
ZDRAVLJE&SAVET: Sve je pod kontrolom, a vi ćete se osećati vrlo dobro celi mesec.

[c]Ribe - Mesečni horoskop (4 mesec.) 2011.[/c]

LJUBAV: Prve dve trećine meseca Venera će biti u vašem znaku, pa će vaš ljubavni život verovatno biti intenzivniji više nego inače. Lepše ćete izgledati, biti raspoloženiji za ljubav, drugi će vas bolje primati, u odnosima će biti više ljubaznosti. Bit ćete zadovoljni. Ako ste još sami, svakako izađite jer vam se smeši sreća. Oni koji su u vezama bit će smireniji nego do nedavno i znat će uživati na pravi način.
KARIJERA: Stellium planeta u vašem prirodnom 2. polju stavit će temu sigurnosti, samopouzdanja, nekretnina, materijalnih dobara, zarade i ljestvice vrednosti u prvi plan. Stalno ćete se pitati o spomenutom i mnogo energije potrošit ćete da se osigurate. Bit će tu dobrih stvari, ali i situacija kroz koje biste trebali shvatiti da sve što dođe, kako dođe, tako i nestane. Uvidjet ćete da ako ste dobro sijali, dobro ćete i žeti, a ako niste, morat ćete se suočiti s posljedicama. Zbog svega ćete rekonstruirati i svoju ljestvicu prioriteta, pa će vam od sada neke nekad prioritete stvari postati nevažne. Razmislite o tome što je zapravo važno u životu.
ZDRAVLJE&SAVET: Male nestabilnosti povezane s vašim osećajem vlastite vrednosti i ne-samopouzdanja povremeno će vas učiniti osobom koja nije stabilna raspoloženja. Telesno ste sasvim solidno.

avatar
Stif
Admin

Broj poruka : 817
Lokacija : Prokuplje
Datum upisa : 18.04.2011
Points : 4856
Reputation : 1
Godina : 22

http://lbnforum.serbianforum.info

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu